KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET Joensuu

KOSTEUSVAURIOKORJAUKSET 

HUONEISTOREMONTIT

HUONEISTOREMONTIT

KYLPYHUONEET JA SAUNAT

KYLPYHUONEET JA SAUNAT

MAALAUKSET JA TAPETOINNIT

MAALAUKSET JA TAPETOINNIT

VEDENERISTYSTYÖT

VEDENERISTYSTYÖT

SANEERAUS & MAALAUS IKONEN

Saneeraus & Maalaus Ikonen on Pohjois-Karjalan alueella toimiva sisustussaneeraus ja maalausalan yritys. Toteutamme sisustusremontit, maalaustyöt, keittiöremontit,  kodin pintaremontit, kosteusvauriokorjaukset ja kylpyhuoneremontit Joensuun alueella vuosikymmenten kokemuksella.

KAIKKI KYLPYHUONEREMONTIT JA MAALAUSPALVELUT VUOSIEN KOKEMUKSELLA JA AMMATTITAIDOLLA

"Remontti valmistui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli todella laadukasta. Remontissa käytettävät tilat olivat hyvin suojattuina."

"Asiakas otettiin erinomaisesti huomioon ja kommunikointi oli tyylikästä heti ensitapaamisesta lähtien. Silmiinpistävän siisti työympäristö."

Lue lisää

TIETOA MEISTÄ

Olemme Joensuun ja P-Karjalan talousalueella toimiva sisustus-saneerauksiin erikoistunut yritys. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä.

Kauttamme hoituvat myös LVI- ja sähkötyöt hyväksi todetuilla yhteistyökumppaneilla.

- Helppo kylpyhuoneremontti -

Teemme myös avaimet käteen remontteja, asiakas valitsee halutessaan värimaailman ja materiaalit, me huolehdimme kaikesta muusta aina loppusiivoukseen ja jätetoimitukseen asti.

Yrityksen perustajalla on vuosikymmenten kokemus sisustus- / korjausrakentamisesta.

Meille tärkeitä asioita joita korjausrakentamisessa arvostamme, on vastuullisuus, työn laatu, joustavuus sekä keskinäinen luottamussuhde asiakkaan kanssa.

Teemme asbesti materiaali näytteenotot.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS